Annlighet

Annlighet är namnet på mitt företag och symboliserar mitt professionella jag.

Det kommer från att ett par kunder/klienter ungefär samtidigt sa att de ville ha Ann-energi. Jag funderade ett tag på vad detta kunde vara och kom fram till att det är hur och vem jag är i mötet med klienter och grupper.

Jag är närvarande, bekräftande, tydlig, varm och strävar efter äkthet – både min och din. Jag inspirerar, utmanar och vill att varje klient (och grupp) hittar och använder sin kraft. Det som har format mig fram till idag är många års arbete med min egen utveckling (lära känna mig själv, acceptera och älska den jag är) samt utbildningar, arbeten och möten med människor i form av klienter, kunder, kollegor, lärare, inspiratörer, vänner och familj. Jag är utbildad personalvetare med inriktning på personalutveckling och har jobbat med HR i det privata näringslivet och i offentlig verksamhet. I snart 20 år har jag drivit eget företag inom personlig och professionell utveckling. Här har jag arbetat som samtalsterapeut, coach, utbildare, handledare, mentor och inspiratör.

Min passion är att utveckla människor, detta har varit och är en röd tråd i alla anställningar och uppdrag jag har och har haft. Annlighet låter lite som andlighet. Det tycker jag är bra eftersom det är viktigt för mig att själen och hela människan får vara med. Jag har märkt att många av mina klienter (och jag själv) känner en tomhet och vilsenhet om inte själen är med. Nu för tiden kommer de flesta till mig för sin professionella utveckling men vi hamnar alltid förr eller senare i personliga och existentiella frågeställningar.

Jag är övertygad om att när vi bottnar i oss själva och blir trygga med vem vi är så blir vi också bättre som professionella.

Stäng meny